Få varsel ved oppdateringer av «Blir vi syke av norsk kjøtt?»
Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:
- Blir vi syke av norsk kjøtt?
Rapport
Blir vi syke av norsk kjøtt?
Publisert Oppdatert
Norge har en av Europas laveste forekomster av smitte fra matvarer og dyr. Rapporten diskuterer hvilken betydning norskprodusert kjøtt har som smittekilde sammenlignet med andre næringsmidler. Epidemiologiske undersøkelser og overvåking utført ved Folkehelseinstituttet viser at norsk kjøtt er en viktig smittekilde for enkelte sykdommer.
Norge har en av Europas laveste forekomster av smitte fra matvarer og dyr. Rapporten diskuterer hvilken betydning norskprodusert kjøtt har som smittekilde sammenlignet med andre næringsmidler. Epidemiologiske undersøkelser og overvåking utført ved Folkehelseinstituttet viser at norsk kjøtt er en viktig smittekilde for enkelte sykdommer.
Om rapporten
- Utgitt: 2008
- Forfattere: Georg Kapperud med flere.