Fra Folkehelserapporten
Rapporter og informasjonsmateriell
Fra NCD-rapporten
OM KOSTHOLD OG ERNÆRING
Kostholdsundersøkelser
Nyheter og meldinger
-
Matomgivelser- hva er det og hvorfor er det viktig?
27.04.2023
-
Folkehelsepodden: Forskning på skolemat
13.04.2023
-
Lavinntektsfamilier i Norge må bruke 39 prosent av inntekten sin for å spise sunt
13.03.2023
-
Oppdatert informasjon og materiell om koffein, koffeinholdige drikker og helseeffekter
06.03.2023
-
FHI har opprettet Senter for bærekraftig kosthold
13.02.2023
Prosjekter
-
Økologisk mat i svangerskapet, svangerskapsdiabetes og helseutfall hos barna
01.05.2021
-
En sunn og bærekraftig start på livet
02.05.2019
-
Mors kosthold før svangerskapet og helseutfall for barn
05.10.2018
-
Mors inntak av probiotika under svangerskap og amming
28.09.2018
-
Makronæringsstoffinntak og vektøkning i graviditeten, fødselsutfall og barns helse
01.01.2017