Hopp til innhold

Nyheter og meldinger

Viser  6  treff

Sorter etter:
|
Begrens søket
 1. GLOBVAC-konferansen 2020 13. og 14. mai er avlyst

  Globvac-konferansen 2020, som skulle gått av stabelen i Oslo 13. og 14. mai er avlyst. Arrangementskomiteen har vedtatt å avlyse konferansen i mai på grunn av den nåværende situasjonen i forbindelse med covid-19-pandemien. Konferansen blir utsatt på...

  Melding

  Publisert

 2. 13. mai - 14. mai | 2020

  Cancelled: GLOBVAC conference 2020, May 13th-14th

  We regret to inform that Globvac has been cancelled at this time. The organizers have carefully evaluated the present situation with the COVID-19 virus and concluded that the conference will be postponed to a later date.
  09.00-16.00
  Konferanse
  Oslo, Norway

  Arrangement

 3. Globvac-konferansen 2020 – set av datoane!

  Globvac skal handle om utviklinga av global helse i det 21. århundret. Kva har vi oppnådd så langt og kva kjem til å skje? Konferansen blir arrangert i Oslo, 13. og 14. mai. Folkehelseinstituttet arrangerer konferansen i samarbeid med Universitetet i...

  Melding

  Publisert

 4. Antibiotikaresistens fortsatt høg i Europa

  Ein ny europeisk rapport slår fast at det fortsatt er høg førekomst av antibiotikaresistens i bakteriar frå menneske og dyr i mange land i Europa. I Noreg er dette eit avgrensa problem.

  Nyhet

  Publisert

 5. Kritisk tenkning kan læres

  Det er mulig å lære 10-12-åringer kritisk tenkning i skolen, selv med lav lærertetthet og begrensete ressurser, viser forskningsprosjekt fra Uganda. Også foreldre kan læres å vurdere forskning.

  Forskningsfunn

  Publisert

 6. Små fremskritt i arbeidet med dødfødsler

  Dødfødsler er en forsømt epidemi globalt. Det viser en ny studie publisert i The Lancet , der forskere ved Folkehelseinstituttet har bidratt.

  Forskningsfunn

  Publisert Oppdatert