Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Tilskudd til teknologiutvikling i vannbransjen»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Tilskudd til teknologiutvikling i vannbransjen

Artikkel

Tilskudd til teknologiutvikling i vannbransjen

Kommuner som vil bruke ny teknologi for å sikre nok og trygt drikkevann kan søke om tilskudd. Søknadsfristen er 15. oktober 2023.

Kommuner som vil bruke ny teknologi for å sikre nok og trygt drikkevann kan søke om tilskudd. Søknadsfristen er 15. oktober 2023.


Dere kan søke om støtte til å prøve ut ny eller videreutvikle eksisterende teknologi til drikkevannsforsyningen. Ordningen kan også gi støtte til utprøvd teknologi som er ny for kommunen. Til inspirasjon kan dere ta en titt på prosjekter som har fått støtte i 2021 og 2022.

Prosjektet må være i samarbeid med en leverandør og/eller et forskningsmiljø. En kommune må stå ansvarlig for søknaden.

Høsten 2023 har ordningen mulighet til å tildele 2,9 millioner kroner.

Dere kan søke om å få dekket inntil en tredel av de totale utgiftene i prosjektet. Det er noen krav for at prosjektet skal kvalifisere til støtte, som finnes i regelverket for støtteordningen

Send søknaden til .

Fredag 25. august klokken 9 til 10.30 arrangerer vi et nettmøte med en uformell gjennomgang av søknadsprosessen, med tips for å skrive en god søknad.

Frist for å melde seg på nettmøtet er 23. august. 

Ved spørsmål om søknadsordningen eller søknadsprosessen, kontakt FHI v/Marianne Steinberg via e-post eller på telefon 476 32 025.