Hopp til innhold
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «Utbrudd av stafylokokk-matforgiftning i Norge»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte og slette din e-postadresse ved å følge lenke i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Utbrudd av stafylokokk-matforgiftning i Norge

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Artikkel

Utbrudd av stafylokokk-matforgiftning i Norge

Publisert Oppdatert

På denne siden finner du en kronologisk oversikt over store utbrudd av matforgiftning forårsaket av toksiner fra Staphylococcus aureus som har vært i Norge.

På denne siden finner du en kronologisk oversikt over store utbrudd av matforgiftning forårsaket av toksiner fra Staphylococcus aureus som har vært i Norge.


Luster i 2001

Mattilsynet i Sogn fikk melding om tilsammen 18 personer som var blitt syke etter å ha kjøpt eller spist hvit geitost på et lokalt marked.