Hopp til innhold

Få nyhetsvarsel for «NewTools»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)

Varselet sendes bare ut dersom det er publisert nytt innhold siden forrige varsel ble sendt ut.

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • NewTools

NewTools

Status: Pågående

NewTools er et prosjekt som skal gjøre det lettere for forbrukere å velge bærekraftig mat. NewTools skal utvikle skåringssystemer som sier noe om ernæring og om matens klima- og miljøavtrykk, og som kan gjøre matsystemet mer klimavennlig.

Folkehelseinstituttet leder NewTools, et prosjekt med mål om å gi både produsenter og forbrukere bedre kunnskap om ernæringskvaliteten, klima- og miljøpåvirkningen til maten vår. Colourbox.com

Om NewTools

AKTUELT FRA PROSJEKTET

Podkast om kosthold og miljø (Folkehelsepodden)

Er det som er bra for helsa vår, også bra for kloden? Går sunt kosthold og det å ta vare på klimaet hånd i hånd? Denne episoden av Folkehelsepodden handler om klima og kosthold. Gjester denne gang er Ågot Aakra, som er FHIs nye områdedirektør for klima og miljø, og kostholdsforsker Helle Margrete Meltzer, som har 40 års erfaring med å forske på hva vi har på tallerkenen og i magen. Programleder er Torunn Gjerustad.