Hopp til innhold
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2020»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2020

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Rapport

Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2020

Publisert

The 21st round of the Interlaboratory Comparison on POPs in Food was conducted in 2020 by the Norwegian Institute of Public Health (NIPH).

Forside_POPs IN FOOD 2020.jpg

The 21st round of the Interlaboratory Comparison on POPs in Food was conducted in 2020 by the Norwegian Institute of Public Health (NIPH).


Sammendrag

The study included the determination of the 2,3,7,8-chlorinated dibenzo-p-dioxins (PCDDs) and dibenzofurans (PCDFs), as well as dioxin-like non-ortho and mono-ortho chlorinated biphenyls (PCBs) in three different food items. Additionally, the participating laboratories could determine the concentrations of six indicator PCBs, polybrominated diphenyl ethers (PBDEs) and hexabromocyclododecanes (HBCDs) in the same food samples.

Kan lastes som pdf. På engelsk.

Om rapporten

  • Utgitt: 2021
  • Av: Folkehelseinstituttet
  • Forfattere: Bremnes NB, Haug LS, Thomsen C.