Hopp til innhold
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «Covid-19 vaksinasjon (deloppdrag 1)»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte og slette din e-postadresse ved å følge lenke i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Covid-19 vaksinasjon (deloppdrag 1)

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Notat

Covid-19 vaksinasjon (deloppdrag 1)

Publisert

Svar på deloppdrag 1.

Svar på deloppdrag 1.


Sammendrag

Folkehelseinstituttet skal, i samarbeid med aktørene beskrevet over*), gjøre en overordnet vurdering av organiseringen av vaksinasjon mot covid-19, herunder hvorvidt vaksinasjonen bør organiseres som et nasjonalt vaksinasjonsprogram. Instituttet skal også vurdere spørsmål om egenbetaling ved vaksinasjon. Instituttet skal levere en oversikt over sentrale oppgaver i planen for vaksinasjon, som inkluderer milepæler og en beskrivelse av de involverte aktørenes roller og ansvar, med en vurdering av risiko for progresjon av de ulike elementene som anses nødvendig for gjennomføring. Deloppdrag 1 har frist 18. september.


*) Helsedirektoratet, Statens legemiddelverk, Direktoratet for e-helse og representanter for kommuner, helseforetak, fylkesmannsembeter og brukergrupper/pasientforeninger der det er relevant

Om publikasjonen