Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Risikovurderinger»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Risikovurderinger

Rapport

Covid-19-epidemien: Risikovurderinger

Publisert Oppdatert

Rapportene er skrevet av utbruddsgruppa i FHI og inneholder situasjonsbeskrivelse, risikovurderinger og prognoser som kan støtte helsetjenesten i planleggingen. Tidspunkt for neste risikovurdering er ikke fastsatt.

Rapportene er skrevet av utbruddsgruppa i FHI og inneholder situasjonsbeskrivelse, risikovurderinger og prognoser som kan støtte helsetjenesten i planleggingen. Tidspunkt for neste risikovurdering er ikke fastsatt.


Om rapporten

  • Av: Folkehelseinstituttet

Om rapporten

Rapporten inneholder Folkehelseinstituttets vurdering av status for covid-19-epidemien i Norge, prognose for utviklingen, vurdering av utfordringer i håndteringen av epidemien, vurdering av risiko og anbefalinger om smittevernstrategi.

Formålet er å støtte Helse- og omsorgsdepartementet i dets strategiske valg i bekjempelsen av epidemien og kommunene i håndtering av epidemien.

Rapporten følger mandatet FHI er tillagt i Nasjonal beredskapsplan mot utbrudd av alvorlige smittsomme sykdommer og i smittevernloven.

Vurderingene bygger på instituttets overvåking av epidemien, modellering av epidemiens spredning, kunnskap om viruset og sykdommen og smittevernfaglig kunnskap og erfaring.

27.01.2021: Fjernet setningen om at neste risikovurdering kommer i starten av uke 4. Lagt inn at tidspunkt for neste risikovurdering ikke er fastsatt.

15.01.2021: Risikovurderingen meldt 18. januar 2021 er flyttet til torsdag 21. januar.

17.12.2020: Risikovurderingen tilmeldt til den 18. desember er flyttet til den 21. desember.

16.12.2020: Risikovurderingen tilmeldt til den 17. desember er flyttet til den 18. desember.

26.02.20: Erstattet versjon 1 med versjon 2 av risikovurdering per 25.02.20. Endring fra versjon 1 til 2 er denne: Selv om den individuelle alvorligheten viser seg å være moderat, vil mange – i fravær av smitteverntiltak [presisert 26.2.2020] kanskje opp mot 70 % av befolkningen – bli smittet slik at den samlede sykdomsbyrden blir stor.

12.3.2020: Skrivefeil i risikorapport av 12.mars: tallet "733 00" på side 4 skal være 733 000 jfr side 13