Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Årlig driftsrapport for Norsk overvåkingssystem for antibiotikaresistens hos mikrober (NORM)»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Årlig driftsrapport for Norsk overvåkingssystem for antibiotikaresistens hos mikrober (NORM)

Notat

Årlig driftsrapport for Norsk overvåkingssystem for antibiotikaresistens hos mikrober (NORM)

Publisert

Årlig driftsrapport Norsk overvåkingssystem for antibiotikaresistens hos mikrober (NORM).

Årlig driftsrapport Norsk overvåkingssystem for antibiotikaresistens hos mikrober (NORM).


Om publikasjonen

  • Av: Folkehelseinstituttet

Sammendrag

Folkehelseinstituttet, som er databehandlingsansvarlig og databehandler for Norsk overvåkingssystem for antibiotikaresistens hos mikrober (NORM), gir årlig ut en driftsrapport for dette registeret. Rapporten omtaler organisering, ansvar og myndighet, og hvordan opplysningene behandles i registeret.

Driftsrapporten omtaler hvor komplett registeret er i forhold til antall hendelser, hvor fullstendige opplysningene er og dekningsgraden på institusjons- eller enhetsnivå. Den viser også hvordan dataene brukes til overordnet helsestatistikk, helseanalyser, kvalitetsforbedring av tjenestene og i vitenskapelige publikasjoner.

Folkehelseinstituttet rapporterer årlig om driften av registeret til Helse- og omsorgsdepartementet og til Datatilsynet.

Publikasjonsliste