Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Sammenhengen mellom undervisning med fysisk tilstedeværelse og covid-19-insidens blant universitetsstudenter: En prospektiv kohortstudie»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Sammenhengen mellom undervisning med fysisk tilstedeværelse og covid-19-insidens blant universitetsstudenter: En prospektiv kohortstudie

Prosjekt

Sammenhengen mellom undervisning med fysisk tilstedeværelse og covid-19-insidens blant universitetsstudenter: En prospektiv kohortstudie - prosjektbeskrivelse

Publisert Oppdatert

Vi vil studere sammenhengen mellom fysisk undervisning og smitterisiko ved å sammenlikne studenter som mye fysisk undervisning, og dem som tilbys relativt mer online undervisning.


Sammendrag

Universiteter og høyskoler må balansere studentenes behov for fysisk tilstedeværelse i undervisningen, med mulig økt risiko for spredning av covid-19. Alternativet til fysisk undervisning er å tilby undervisning online. Vi vil studere sammenhengen mellom fysisk undervisning og smitterisiko ved å sammenlikne studenter som mye fysisk undervisning, og dem som tilbys relativt mer online undervisning. Vi vil også undersøke om det er sammenheng mellom fysisk undervisning og fornøydhet med undervisning, livskvalitet og læringsutbytte.  

Start

30.08.2020

Status

Pågående

Prosjekteier/ prosjektansvarlig

OsloMet

Prosjektleder

Atle Fretheim