Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Smitteverndagene 2022»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Smitteverndagene 2022

Arrangement

Smitteverndagene 2022

Smitteverndagene er FHIs årlige konferanse for deg som jobber med eller interesserer deg for smittevern i kommunehelsetjenesten.

Smitteverndagene er FHIs årlige konferanse for deg som jobber med eller interesserer deg for smittevern i kommunehelsetjenesten.


10. nov til 11. nov | 2022

09.00-16.00
Konferanse
FHIs lokaler på Lindern i Oslo samt digitalt

Temaer som vil bli dekket under årets Smitteverndager er blant annet utbrudds- og pandemihåndtering, smittevern og flyktninger, nasjonal handlingsplan for et bedre smittevern, overvåkning og antibiotikaresistens.

Konferansen vil holdes i FHIs lokaler på Linderen i Oslo, med mulighet for fysisk deltakelse for inntil 120 deltakere. Konferansen vil også strømmes direkte og kan sees digitalt på konferansedagene. Det vil ikke gjøres opptak av konferansen.

Konferansen søkes godkjent av Legeforeningen (for spesialitetene allmennmedisin og samfunnsmedisin) og Sykepleierforbundet for de som deltar fysisk. 

Det vil komme mer informasjon om deltakeravgift og påmelding i månedsskiftet august/september.