Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Smitteverndagene 2022»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Smitteverndagene 2022

Arrangement

Smitteverndagene 2022

Smitteverndagene er FHIs årlige konferanse for deg som er helsepersonell og jobber med, eller interesserer deg for smittevern.

Smitteverndagene er FHIs årlige konferanse for deg som er helsepersonell og jobber med, eller interesserer deg for smittevern.


10. nov til 11. nov | 2022

09.00-15.00
Konferanse
FHI, Lovisenberggata 8, Oslo og digitalt

Smitteverndagene er en todagers konferanse der vi presenterer de temaene innen smittevern som det jobbes mest med akkurat nå, både hos FHI og andre sentrale fagmiljøer, og legger til rette for diskusjoner. Vi har satt sammen et spennende program spesielt for deg som jobber i kommunehelsetjenesten.

Konferansen blir godt tilrettelagt for at du som smitteverninteressert kan knytte kontakt med kolleger. Etter Smitteverndagene håper vi du vil føle deg oppdatert og inspirert til å bidra til kvalitet og trygghet i smittevernarbeidet i din kommune.

Program

Smitteverndagene fysisk og digitalt

Fysisk

  • Konferansen holdes i FHI sine lokaler i Lovisenberggata 8 i Oslo, med plass til 120 deltakere.
  • Pris: 2100 kr for to dager. Prisen inkluderer frokost, lunsj og servering i pausene. Det er ikke mulig å melde seg på en enkelt dag.
  • Konferansen søkes godkjent av Legeforeningen som valgfritt kurs, og av Sykepleierforbundet som meritterende kurs for klinisk spesialist i sykepleie og spesialsykepleie. Det kreves fysisk deltagelse begge dager for å kunne motta kursbevis.
  • Våre lokaler er rullestoltilgjengelig.

Digitalt

  • Konferansen strømmes direkte og kan ses digitalt på konferansedagene. Det gjøres ikke opptak av konferansen.
  • Pris: 1000 kr for to dager. Det er ikke mulig å melde seg på en enkelt dag.

Påmelding

For fysisk deltakelse er det førstemann- til-mølla prinsippet og påmeldingen lukkes når det er fullt. Du får bekreftelse på din påmelding rett etter at du er registrert. For digital deltakelse er det ingen begrensning av antall deltakere. Påmeldingen er bindende.

Kontakt: .