Hopp til innhold

Få nyhetsvarsel for «Vaksinebestilling»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)

Varselet sendes bare ut dersom det er publisert nytt innhold siden forrige varsel ble sendt ut.

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Vaksinebestilling

Vaksinebestilling

Temaside med informasjon til helsepersonell om hvordan bestille vaksiner, immunglobuliner og sera, og hva som er tilgjengelig av preparater.

Hetteglass med sprøyte

Bestill vaksiner i nettbutikk for helsetjenesten

Vaksiner, immunglobuliner og sera er reseptpliktige legemidler og skal rekvireres av lege eller apotek. Helsesykepleiere kan rekvirere vaksiner til barnevaksinasjonsprogrammet. Dette er en nettbutikk hvor helsepersonell kan bestille vaksiner, immunglobuliner og sera. 

Vi har byttet leverandør av denne tjenesten. Våre kunder vil ikke opp­leve store for­andringer, men vi har gjort noen justeringer. Se Overgang til ny nettbutikk høsten 2021.

Øyeblikkelig hjelp


Utlevering av vaksiner, immunglobuliner og sera til posteksponeringsprofylakse er mulig alle dager, døgnet rundt. Bestilling kan gjøres over telefon:

  • Innenfor kontortid, kontakt FHI på telefon 21 07 70 00
  • Utenfor kontortid kan leger henvende seg til Vitusapotek Jernbanetorget på telefon 23 35 81 00

Om øyeblikkelig hjelp

Vaksinekontrakter for nasjonale vaksinasjonsprogram


Folkehelseinstituttet anskaffer vaksiner til nasjonale vaksinasjonsprogram. Informasjon om inngåtte vaksineavtaler finnes i informasjonsarket som inneholder beskrivelse av vaksine, produkt/leverandør, gjeldende avtaleperiode samt når kunngjøring av nytt vaksineanbud vil finne sted når dette er avklart.

Gjeldende vaksinekontrakter til nasjonale vaksinasjonsprogram