Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Strategimøte nr 30, 2016 Mykobakteriediagnostikk»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Strategimøte nr 30, 2016 Mykobakteriediagnostikk

Rapport

Strategimøte nr 30, 2016 Mykobakteriediagnostikk

Publisert

Det 30. strategimøte i regi av Referansegruppen for eksterne kvalitetsvurderinger i bakteriologi, mykologi og parasittologi omhandlet mykobakteriediagnostikk og ble avholdt26.10.2016.

Strategirapport bakteriologi nr. 30_omslag.jpg

Det 30. strategimøte i regi av Referansegruppen for eksterne kvalitetsvurderinger i bakteriologi, mykologi og parasittologi omhandlet mykobakteriediagnostikk og ble avholdt26.10.2016.


Nedlastbar pdf

Om rapporten

  • Utgitt: 2018
  • Av: Folkehelseinstituttet
  • Forfattere: H Syre, AL Larsen, AT Mengshoel.
  • ISSN elektronisk: 0804-8444

Hovedbudskap

Det 30. Strategimøte i regi av Referansegruppen for eksterne kvalitetsvurderinger i bakteriologi, mykologi og parasittologi omhandlet mykobakteriediagnostikk og ble avholdt 26.10.2016 på Gjestehuset Lovisenberg i Oslo. På møtet deltok 38 personer fra landets medisinsk-mikrobiologiske laboratorier.

Ansvarlig programkomité, som også har ferdigstilt denne avsluttende rapporten, var Heidi Syre, Astri Lervik Larsen og Anne Torunn Mengshoel (leder).

Rapporten inneholder sammendrag med anbefalinger, bakgrunnsinformasjon og innleggene som ble holdt på møtet. Sammendrag og anbefalinger er ført i pennen av programkomiteen i forståelse med de ansvarlige for innleggene i etterkant av møtet.

Bakgrunnsinformasjonen er ført i pennen av de ansvarlige for innleggene i forståelse med programkomiteen, og ble sendt ut til deltakerne i forkant av møtet.