Få varsel ved oppdateringer av «The introduction of smoke-free hospitality venues in Norway»
Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:
- The introduction of smoke-free hospitality venues in Norway
Oops, noe gikk galt...
... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.
... last inn siden på nytt og prøv igjen.
Rapport
The introduction of smoke-free hospitality venues in Norway
Publisert Oppdatert
Impact on revenues, frequency of patronage, satisfaction and compliance.
Impact on revenues, frequency of patronage, satisfaction and compliance.
Sammendrag
Etter 16 års unntak fra § 6 i Lov om vern mot tobakksskader – den såkalte Røykeloven – ble røykfrihet innført på alle serveringssteder fra 1. juni 2004. SIRUS har evaluert lovendringen som et ledd i en bredere evaluering av det tobakksforebyggende arbeidet i Norge.
Om rapporten
- Utgitt: 2/206
- Av: Statens institutt for rusmiddelforskning (SIRUS)
- Forfattere: Lund KE.
- ISSN trykt: 1503-454X
- ISBN trykt: 82-7171-286-0