Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Drikkevann i spredt bebyggelse og på hytta»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Drikkevann i spredt bebyggelse og på hytta

Brosjyre

Drikkevann i spredt bebyggelse og på hytta

Publisert Oppdatert

Denne informasjonen er ment for deg som har egen drikkevannsforsyning hjemme eller på hytta, eller som har drikkevannsforsyning sammen med en eller flere naboer. Brosjyren gir tips til hva du kan gjøre selv for å få trygt drikkevann.

Drikkevann i spredt begyggelse og på hytta. FHI

Tilgang til trygt drikkevann er viktig, også for deg som ikke er tilknyttet et vannverk. Hvis du har egen drikkevannsforsyning som forsyner bare din husstand eller hytte, er du selv ansvarlig for at drikkevannet er trygt. Det samme kan være tilfelle hvis du har ansvar for en mindre felles vannforsyning. Da bør du gjøre deg noen tanker rundt drikkevannet og om vannkilden er tilstrekkelig sikret. Det kan være enkle grep, men ofte er det vanskelig å vite hvor man skal starte. Da kan denne brosjyren være til hjelp.

Hvis du er usikker på hvordan du skal løse utfordringer, eller er usikker på om drikkevannet er trygt, anbefaler vi at du kontakter firmaer eller fagpersoner som har greie på vannbehandling og vannkvalitet.


    Om trykksaken

  • Utgitt: November 2014
  • Av: Folkehelseinstituttet
  • ISBN elektronisk: 978-82-8082-645-9