Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2021»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2021

Rapport

Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2021

Publisert Oppdatert

We hereby present the final report of the POPs in Food-2021 study.

We hereby present the final report of the POPs in Food-2021 study.


Om rapporten

  • Utgitt: 02/2022
  • Av: Folkehelseinstituttet
  • Forfattere: Bremnes NB, Haug LS, Thomsen C.
  • ISBN elektronisk: 978-82-8406-276-1
Bestill

    Hovedbudskap

    07.02.2022: New PDF of the report uploaded.

    The 22nd round of the interlaboratory comparison study on the determination of PCDDs/PCDFs, PCBs, and brominated flame retardants in three food items were conducted in spring of 2021. A fourth food item was designated for the determination of PFAS. The objectives were to assess the in-between laboratory reproducibility, to offer a quality assurance instrument for the participating laboratories, and to assess the readiness of expert laboratories world-wide to determine low levels of POPs in food.