Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Folkehelseundersøkelsen i Rogaland 2020»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Folkehelseundersøkelsen i Rogaland 2020

Rapport

Folkehelseundersøkelsen i Rogaland 2020

Publisert

Rapporten presenterer bakgrunn, metode og gjennomføring av Folkehelseundersøkelsen i Rogaland 2020 og en del utvalgte resultater.

FHUS Rogaland_omslag_web.png

Rapporten presenterer bakgrunn, metode og gjennomføring av Folkehelseundersøkelsen i Rogaland 2020 og en del utvalgte resultater.


Forfattere

Om rapporten

  • Utgitt: Desember 2020
  • Av: Folkehelseinstituttet
  • ISSN elektronisk: 978-82-8406-147-4

 

 

Sammendrag

Områdene som blir dekket i denne rapporten inkluderer blant annet tilgang til tjenester og fasiliteter, helserelatert atferd, selvrapportert helsetilstand, ulykker, nedsatt funksjonsnivå, ulike aspekter ved sosialt miljø og nærmiljø, psykiske plager og aspekter av livskvalitet.

Vi analyserer slike forhold på tvers av kjønn, alder, utdanning og region innen fylket. Vi presenterer også resultater for Rogaland som helhet og sammenligner med de fylkene som tidligere har gjennomført undersøkelsen.

Datainnsamlingen ble gjennomført av Folkehelseinstituttet på vegne av Rogaland  fylkeskommune i perioden 14. september til 5. oktober 2020.