Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2018»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2018

Rapport

Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2018: The nineteenth round of an international study

Publisert

The 19th round of the interlaboratory comparison study on the determination of PCDDs/PCDFs, PCBs and brominated flame retardants in three food items were conducted in spring of 2018.

POPs in food 2018_forside.jpg

The 19th round of the interlaboratory comparison study on the determination of PCDDs/PCDFs, PCBs and brominated flame retardants in three food items were conducted in spring of 2018.


Nedlastbar pdf-fil

Om rapporten

  • Utgitt: 2018
  • Av: Folkehelseinstituttet
  • Forfattere: Bremnes NB og Thomsen C .

Sammendrag

The objectives were to assess the in-between laboratory reproducibility, to offer a quality assurance instrument for the participating laboratories, and to assess the readiness of expert laboratories worldwide to determine low levels of these POPs in food.