Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Influenza epidemiological information prepared for WHO informal meeting on strain composition for inactivated influenza vaccines for use in season 2018-19»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Influenza epidemiological information prepared for WHO informal meeting on strain composition for inactivated influenza vaccines for use in season 2018-19

Rapport

Influenza epidemiological information prepared for WHO informal meeting on strain composition for inactivated influenza vaccines for use in season 2018-19 Geneva, Feb 2018

Publisert

Norsk rapport til WHOs influensavaksinemøte i Genève, februar 2018.

NIC_Norway_for_VCM_Feb_2018_FINALver2018-02-22_Omslag_web.png

Norsk rapport til WHOs influensavaksinemøte i Genève, februar 2018.


Om rapporten

  • Utgitt: 2018
  • Av: Folkehelseinstituttet
  • Forfattere: National Influenza Centre.
  • ISBN elektronisk: 978-82-8082-907-8

Sammendrag

Hvert år i månedsskiftet februar/mars vurderer WHO om komponentene i influensavaksinen for den nordlige halvkule for den kommende sesong bør endres eller ikke. 

Det nasjonale influensalaboratoriet for WHO i Norge, Avdeling for Influensa, FHI, har i februar 2018 utarbeidet en rapport til WHO.

Rapporten beskriver influensasituasjonen i Norge og fokuserer på immunitet i befolkningen og genetisk karakterisering av influensavirus som sirkulerer i Norge. Rapporten er basert på data fra det norske overvåkingssystemet for influensa.

Sammen med rapporter fra andre land, bruker WHO denne informasjonen til å bestemme sammensetningen av influensavaksinen for sesongen 2018-19.