Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2017»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2017

Rapport

Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2017

Publisert

The 18th round of the interlaboratory comparison study on the determination of PCDDs/PCDFs, PCBs and brominated flame retardants in three food items were conducted in spring of 2017.

POPs in food 2017_ Omslag.png

The 18th round of the interlaboratory comparison study on the determination of PCDDs/PCDFs, PCBs and brominated flame retardants in three food items were conducted in spring of 2017.


Om rapporten

  • Utgitt: November 2017
  • Av: Folkehelseinstituttet
  • Forfattere: Bremnes NB, Thomsen C.
  • ISBN elektronisk: 978-82-8082-885-9
Bestill

Last ned:

Sammendrag

The objectives were to assess the in-between laboratory reproducibility, to offer a quality assurance instrument for the participating laboratories, and to assess the readiness of expert laboratories worldwide to determine low levels of these POPs in food. We hereby present the final report of the POPs in Food-2017 study.