Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2014 (Rapport 2014:6)»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2014 (Rapport 2014:6)

Rapport

Interlaboratory Comparison on POPs in Food 2014 (Rapport 2014:6)

Publisert

The 15th round of the interlaboratory comparison study on the determination of PCDDs/PCDFs, PCBs and brominated flame retardants in three food items was conducted in spring 2014.

Rapport 2014:6.jpg

The 15th round of the interlaboratory comparison study on the determination of PCDDs/PCDFs, PCBs and brominated flame retardants in three food items was conducted in spring 2014.


Nedlastbar. Foreligger kun på engelsk.

Om rapporten

  • Utgitt: 2014
  • Av: Folkehelseinstituttet

Sammendrag

The objectives were to assess the in-between laboratory reproducibility, to offer a quality assurance instrument for the participating laboratories, and to assess the readiness of expert laboratories worldwide to determine low levels of these POPs in food.