Hopp til innhold

Zuzana Nordeng

Seniorrådgiver, PhD

Bilde av Zuzana Nordeng

Faglig bakgrunn

Zuzana har en europeisk master (M.Phil.) i helseøkonomi og -ledelse fra Universitetet i Oslo og Universitetet i Bologna, Italia (2015). Hennes masteroppgave analyserer implementeringen av EUs regler for pasientrettigheter i Norge og i Tyskland. Hun har også en doktorgrad i EUs finansieringsmekanismer fra Comenius Universitet i Bratislava, Slovakia (2010), mastergrad i ledelse (2005) og bachelorgrad i sosiologi og HR utvikling (2001).
Fra 2016 til 2018 jobbet Zuzana som forsker / seniorrådgiver for EU-forsking i Vestlandsforsking, Sogndal. Her arbeidet hun særlig med internasjonalisering og mobilisering til EU-prosjekter i Sogn og Fjordane (EU-nett SFJ). I tillegg utviklet og implementerte hun forskingsprosjekter støttet av Horisont 2020, EØS, og Norges Forskningsråd.
Mellom 2005 og 2014 jobbet Zuzana for Europa kommisjon i Brussel, Belgia, og for tilknyttede EU- byråer/kontorer (Lisboa, Portugal og Cairo, Egypt). I denne perioden arbeidet hun med forskjellige EU program, i forskjellige roller: prosjektfinansiering, offentlige anbud, tildeling av tilskudd, budsjett, kontraktstyring og revisjon. Dessuten utarbeidet hun med økonomiske rapporter og analyser. Rent praktisk koordinerte hun EU- prosjekter støttet gjennom EU 6. og 7. rammeprogram for forskning og utvikling.

Kontakt

Telefon:

Besøksadresse

Sandakerveien 24c, Bygg B, 0473 Oslo

Vis i kart