Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Kontakt oss om emnet»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Kontakt oss om emnet

Kontakt oss om emnet


Vi har dessverre ikke mulighet til å svare på henvendelser fra privatpersoner om egen eller barns helse. Du kan finne informasjon på helsenorge.no eller kontakt din fastlege.


For helsepersonell

  • For helsepersonell som har spørsmål om prøvetaking og diagnostikk ved skogflåttencefalitt, tlf: 902 08 471 (kl. 09–15).
  • Prøvemottak ved Avdeling for Virologi, tlf: 21 07 92 85.
  • Rådgivning for helsepersonell om vaksiner og vaksinasjon, tlf: 21 07 70 00 (man-fre kl. 13:00-14:30).

For privatpersoner

  • Publikum som har spørsmål om flåttens biologi og levevis, kan ringe Skadedyrtelefonen, tlf: 21 07 77 00 (man-fre kl. 13–14).

For spørsmål som ikke haster:

OBS! Bruk aldri e-post til å oppgi sensitiv informasjon til FHI!  Personopplysninger som du oppgir i e-poster til oss er omfattet av hva som er arkivverdig etter arkivloven og arkivforskriften, og slike henvendelser skal lagres i instituttets arkivsystem. Her vil vi behandle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og annen relevant informasjon. Slik registrering, lagring og oppbevaring vil skje i henhold til arkivlovgivningen.