Hopp til innhold

Få nyhetsvarsel for «Amming og morsmelk»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)

Varselet sendes bare ut dersom det er publisert nytt innhold siden forrige varsel ble sendt ut.

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Amming og morsmelk

Amming og morsmelk

Her kan du finne informasjon om Mor-barn-vennlig sykehus, Ammekyndig helsestasjon, medisinske brystkomplikasjoner ved amming, ammeveiledning, e-læringsressurser, kurs/nettkurs, og videreutdanning i ammeveiledning. Målgruppen for innholdet er helsepersonell.

Amme-banner-nettside.jpg

Enhet for amming

Nasjonal kompetansetjeneste for amming (NKA) flyttet fra Oslo universitetssykehus – Rikshospitalet (OUS) til Folkehelseinstituttet (FHI) den 1. januar 2022. Nytt navn er Enhet for amming, organisert under Område for helsetjenester. 

Enhetens funksjoner og oppgaver vil i stor grad være de samme etter virksomhetsoverdragelsen til FHI. Det vil fortsatt arbeides med blant annet Mor-barn vennlig standard for sykehus (føde/barsel og neonatal) og Ammekyndig helsestasjon, kurs og utdanning, informasjon om medisinske brystkomplikasjoner, pågående prosjekter mm.  

Innholdet om amming fra NKAs tidligere nettsider er nå publisert her. 

Påmelding til vårt nyhetsbrev fra Enhet for amming på FHI

Kontaktinformasjon:

  • E-post 
  • Telefon: 916 06 467, telefontid er tirsdag til torsdag 12-13:30.

Mor-barn-vennlig standard

Medisinske brystkomplikasjoner ved amming

Ammeveiledning

Kurs og kompetanseutvikling

Aktuelt

"Alt om spedbarnsmat" på helsenorge.no

Helsedirektoratet og Nasjonal kompetansetjeneste for amming har publisert informasjon om amming og spedbarnsmat, på Helsenorge.no. "Alt om spedbarnsmat" består av korte filmer og tekster om amming og ernæring i barnets første leveår. Flere filmer og tekster publiseres fortløpende.