Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Ukerapport for uke 12»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Ukerapport for uke 12

Nyhet

Ukerapport for uke 12

Siste uke har det vært en økning i antall pasienter med koronavirus innlagt på sykehus og i intensivavdelinger. Dette ifølge en ny ukesrapport fra Folkehelseinstituttet.

Siste uke har det vært en økning i antall pasienter med koronavirus innlagt på sykehus og i intensivavdelinger. Dette ifølge en ny ukesrapport fra Folkehelseinstituttet.


Denne nyheten er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

Rapporten samler data fra ulike kliniske og virologiske overvåkingssystemer i Norge og internasjonalt i perioden 13.-19. mars. 

Data samlet inn gjennom de ulike overvåkingssystemene indikerer at covid-19 foreløpig har en lav spredning i den generelle befolkningen. Dataene er et uttrykk for hvor mange og hvem man tester, og representerer følgelig ikke den reelle forekomsten av personer smittet med covid-19.

Økning i innleggelser på intensivavdeling

Rapporten viser at det siste uke har vært en økning i antall pasienter med covid-19 innlagt på sykehus og intensivavdelinger, per 20. mars kl. 08.00 var totalt 33 personer med laboratoriebekreftet covid-19 innlagt på intensivavdeling, hvorav 27 siste uke. Gjennomsnittsalderen for de innlagte på intensiv er 59 år, og 73 prosent er menn.

- Pasienter innlagt i sykehus og intensivavdelinger representerer en økende, men foreløpig liten andel, av det totale antall påviste tilfeller med covid-19, sier avdelingsdirektør Line Vold ved Folkehelseinstituttet.

Se Dags- og ukerapporter om koronavirussykdom (covid-19) for hele rapporten.

Oppdateringer i veilederen om koronavirus

Se oversikt over De siste oppdateringene