Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «FHI anbefaler endringer i innreisekarantene for Finland»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • FHI anbefaler endringer i innreisekarantene for Finland

Nyhet

FHI anbefaler endringer i innreisekarantene for Finland

Lapplands sjukvårdsdistrikt i Finland kan bli rødt, og Vasa sjukvårdsdistrikt i Finland kan bli gult, i ukas anbefaling om innreisekarantene fra ulike land og områder.

Lapplands sjukvårdsdistrikt i Finland kan bli rødt, og Vasa sjukvårdsdistrikt i Finland kan bli gult, i ukas anbefaling om innreisekarantene fra ulike land og områder.


Denne nyheten er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

På oppdrag fra regjeringen utarbeider Folkehelseinstituttet hver uke en rapport om hvilke land som tilfredsstiller bestemte kriterier for å unntas karanteneplikten ved innreise til Norge, hvilke land som ikke tilfredsstiller kriteriene, og hvilke land det ikke finnes tilstrekkelige data for å vurdere.

Oppsummering om nye anbefalinger

FHI anbefaler å innføre innreisekarantene for følgende land og regioner fra og med midnatt, natt til lørdag (12.12.2020):

  • Lapplands sjukvårdsdistrikt (29,9 per 100 000 innbyggere i uke 48 og 49 samlet og 0,7 % andel positive blant de testede)

FHI anbefaler å fjerne innreisekarantene for følgende land og regioner fra og med midnatt, natt til lørdag (12.12.2020):

  • Vasa sjukvårdsdistrikt (13,6 per 100 000 innbyggere i uke 48 og 49 samlet og 0,8 % andel positive blant de testede)

Arbeidsreisende fra Nordjylland får ikke unntak fra innreisekarantene

FHI anbefaler at arbeidsreisende fra følgende land og regioner ikke kan få unntak fra innreisekarantene jfr. covid-19 forskrifts § 6 c for følgende land og regioner fra og med midnatt, natt til lørdag (12.12.2020):

  • Nordjylland (106,7 per 100 000 innbyggere i uke 48 og 49 samlet og 4,3 % andel positive blant de testede)