Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Webinar, november: Øve på TISK (3)»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Webinar, november: Øve på TISK (3)

Arrangement

Webinar, november: Øve på TISK (3)

Hensikten med Helsedirektoratets webinarrekke er å gi deltakeren innsikt og kjennskap til og erfaring med TISK-strategien (testing, isolering, smittesporing og karantenering).

Hensikten med Helsedirektoratets webinarrekke er å gi deltakeren innsikt og kjennskap til og erfaring med TISK-strategien (testing, isolering, smittesporing og karantenering).


5. nov | 2020

10.00-11.30
Seminar

Webinarene gjennomføres i perioden 10. september 2020 – 7. januar 2021, hver fjerde torsdag kl. 10–11.30. Her er datoene: 

  • 10. september
  • 8. oktober
  • 5. november
  • 3. desember
  • 7. januar

Lenke til webinarene ligger på Helsedirektoratets nettsider. Der finnes også videoer, presentasjoner og materiell fra tidligere webinarer i denne seminarrekken.

Målgrupper

Ansatte hos fylkesmannen og i kommunene med ansvar for opplæring, beredskap, planlegging, gjennomføring og evaluering knyttet til gjennomføring av tiltakene i TISK-strategien.

Om webinarene

Med bedre kontroll over pandemien og et lavere antall smittede, kan vi dreie fokus fra tiltak som rammer alle, til en målrettet innsats for å finne og isolere de smittede, spore opp deres smittekontakter og sette disse i karantene (testing, isolering, smitteoppsporing og karantenering – TISK). TISK kan erstatte mange av de inngripende tiltakene hvis det gjennomføres kontinuerlig og i et betydelig omfang.

For å få god kvalitet på gjennomføring av tiltakene i TISK-strategien, trenger de fleste kommuner å øve. Gode øvelser er et viktig virkemiddel for å håndtere utfordringer og kriser. Gjennom øvelser kan vi teste og videreutvikle systemer, funksjoner og kompetanse, eller påvise effekt av gjennomførte tiltak og endringer.

Webinarrekken er utviklet i samarbeid mellom Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Folkehelseinstituttet, Fylkesmannen i Innlandet, Fylkesmannen i Oslo Viken og Helsedirektoratet.