Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Opptak fra webinar for kommunehelsetjenesten: utbrudd i sykehjem, brutale erfaringer og veien videre»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Opptak fra webinar for kommunehelsetjenesten: utbrudd i sykehjem, brutale erfaringer og veien videre

Arrangement

Opptak fra webinar for kommunehelsetjenesten: utbrudd i sykehjem, brutale erfaringer og veien videre


10. mar | 2022

11.15-12.05
Webinar
Teams

Gikk du glipp av webinaret?

Dette arrangementet er nå avsluttet.

Tema

Høsten 2020 mistet Eidsvoll kommune nær halvparten av beboerne sine på Valstad sykehjem i løpet av få uker. Sykehjemsledelse og kommunelege var i kriseberedskap. FHI kom på befaring og fylkesmannen ble bedt om å utføre tilsyn, med et enormt mediepress på toppen av det hele.

Møt sykehjemsledelsen og kommuneoverlegen i Eidsvoll og se dem fortelle hvordan de opplevde å stå i stormen. Hvordan fungerte samarbeidet internt i kommunen, sammen med FHI og opp mot mediene. Og hvordan ser utbrudd av denne størrelsen ut på samme sykehjem nå i februar 2022.

Program

11:15 – 11:30 Hvordan var det å stå i et sånt voldsomt press? Hva kan vi lære av å måtte håndtere en krise der ansvaret er stort, tiden er knapp og samarbeid, og åpenhet, er avgjørende? Richard Skaar Thorsrud, administrerende direktør og Veronica Valstad Skikkelstadødegård, kvalitets- og driftsleder ved Villa Skaar.

11:30 – 11:45 Hvordan oppleves det å håndtere smitte på institusjoner i kommunen nå sammenliknet med høsten 2020? Carl Magnus Jensen, Kommuneoverlege Eidsvoll.

11:45 – 12:05 Hvordan erfarte vi det, hva kan vi lære og hvordan ser vi for oss veien videre i pandemien? Miriam Sare, FHI, leder samtale mellom sykehjemsledelsen, kommuneoverlegen og FHI.

Opptak av webinaret:

Vårens webinarer:

  •  7. april, 5. mai og 2. juni 2022