Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Webinar for kommuneleger: Aktuelle smittevernsaker og oppdatering fra koronavaksinasjonsprogrammet»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Webinar for kommuneleger: Aktuelle smittevernsaker og oppdatering fra koronavaksinasjonsprogrammet

Arrangement

Webinar for kommuneleger: Aktuelle smittevernsaker og oppdatering fra koronavaksinasjonsprogrammet

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar om aktuelle smittevernsaker for kommuneleger. Vi vil blant annet gi en oppdatering fra koronavaksinasjonsprogrammet.

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar om aktuelle smittevernsaker for kommuneleger. Vi vil blant annet gi en oppdatering fra koronavaksinasjonsprogrammet.


14. sep | 2022

11.00-12.00
Webinar
Teams

Sende inn spørsmål

Det er mulig å sende inn spørsmål på forhånd til  eller underveis i chatten. Det er ikke nødvendig å melde seg på. Webinaret blir tatt opp og kommuneleger kan se opptaket ved å logge seg på Sykdomspulsen for kommunehelsetjenesten.

Delta på teams

Delta anonymt?

Navn til møtedeltagere vil kunne vises i opptaket når det publiseres etterpå. Dersom du ikke ønsker at ditt navn skal kunne vises i opptaket, må du delta anonymt i møtet/delta uten en Teams-konto