Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen.»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen.

Arrangement

Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen.

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 27. mai kl. 10.00 - 10.55.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 27. mai kl. 10.00 - 10.55.


27. mai | 2021

10.00-10.55
Webinar
Teams

Webinaret blir kortere enn vanlig pga. etterfølgende webinar om vaksinering i sommer.

Vi vil ta for oss pandemien fremover, diskutere lettelser for vaksinerte i det offentlige og på arbeidsplassen og måter å innrette TISK-strategien når en stadig større andel av befolkningen er beskyttet. Vi får også høre praktiske løsninger på bruk av TISK i en turistkommune. Til slutt vil vi svare på spørsmål som kommer inn.

Det er mulig å sende inn spørsmål på forhånd til eller underveis i chatten. Det er ikke nødvendig å melde seg på. Webinaret blir tatt opp og kommuneleger kan se opptaket ved å logge seg på Sykdomspulsen for kommunehelsetjenesten.

Det blir arrangert tilsvarende webinar 10. juni til samme tidspunkt.