Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen

Arrangement

Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 24. juni kl. 10.00 - 11.30.

Illustrasjon koronavirus

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 24. juni kl. 10.00 - 11.30.


24. jun | 2021

10.00-11.30
Webinar
Teams

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger 24. juni kl. 10.00 - 11.30. 

Webinaret vil handle om pandemien fremover, vaksinasjon i sommer, vaksinering av barn og behov for en tredje vaksinedose. Det vil også handle om forventet TISK-beredskap i sommer og litt om organisering av høstens stortingsvalg. Til slutt vil vi svare på spørsmål som kommer inn.

Det er mulig å sende inn spørsmål på forhånd til  eller underveis i chatten. Det er ikke nødvendig å melde seg på. Webinaret blir tatt opp og kommuneleger kan se opptaket ved å logge seg på Sykdomspulsen for kommunehelsetjenesten.

Dette blir siste webinar før sommeren.