Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen

Arrangement

Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 24. september kl. 10.00 - 11.30.

Helsefagperson med PC
Colourbox.com

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 24. september kl. 10.00 - 11.30.


24. sep | 2020

10.00-11.30
Seminar

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 24. september kl. 10.00 - 11.30. Dette er det tredje seminaret i rekken av webinar med spørretime for kommuneleger. 

Seminaret starter denne gangen med noen nyheter og oppdateringer fra FHI, før vi får høre om håndteringen av utbruddet i Sarpsborg og Fredrikstad. Deretter vil en rekke av fagfolkene ved FHI svare på spørsmål.  

Det er mulig å sende inn spørsmål på forhånd til  eller underveis i chatten. Det er ikke nødvendig å melde seg på. Kommuneleger kan se opptak av webinaret ved å logge seg på Sykdomspulsen for kommunehelsetjenesten.

Det blir arrangert tilsvarende webinarer 22. oktober og 19. november i samme tidsrom.

Bli med i Microsoft Teams-møte