Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen

Arrangement

Webinar med spørretime for kommuneleger: Smittevern og håndtering av covid-19 i kommunen

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 22. oktober kl. 10.00 - 11.30. Rett etterpå er en times webinar om sykdomspulsen for kommunehelsetjenesten for den som ønsker.

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 22. oktober kl. 10.00 - 11.30. Rett etterpå er en times webinar om sykdomspulsen for kommunehelsetjenesten for den som ønsker.


22. okt | 2020

10.00-11.30
Arrangement
Webinar

Folkehelseinstituttet arrangerer webinar med spørretime om covid-19 og smitteverntiltak for kommuneleger torsdag 22. oktober kl. 10.00 - 11.30. Dette er det fjerde seminaret i rekken av webinar med spørretime for kommuneleger. 

Seminaret vil inneholde nyheter og oppdateringer fra FHI og erfaringer fra utbruddshåndtering i kommuner og ved FHI. Til slutt vil fagfolkene våre svare på spørsmål som kommer inn. Denne gangen får vi også med oss jurister fra Helsedirektoratet til å svare på juridiske problemstillinger.

Det er mulig å sende inn spørsmål på forhånd til  eller underveis i chatten. Det er ikke nødvendig å melde seg på. Kommuneleger kan se opptak av webinaret ved å logge seg på Sykdomspulsen for kommunehelsetjenesten.

Det blir arrangert tilsvarende webinar 19. november til samme tidspunkt.

Bli med i Microsoft Teams-møte

Forlengelse av dette webinaret: Sykdomspulsen for kommunehelsetjenesten

Rett etter denne spørretimen for kommuneleger, kl. 11.40–12.40. arrangerer FHI et webinar om «Sykdomspulsen for kommunehelsetjenesten» med gjennomgang av nettsiden og spørsmål fra brukerne.  Dersom du vil delta, bare forbli på, eller logg inn, på samme Teams-adresse som ovenfor.

Det er mulig å sende inn spørsmål på forhånd til  eller underveis i chatten. Det er ikke nødvendig å melde seg på. Kommuneleger kan i ettertid se opptak av webinaret ved å logge seg på Sykdomspulsen for kommunehelsetjenesten.