Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Nasjonalt seminar om evaluering av folkehelsetiltak»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Nasjonalt seminar om evaluering av folkehelsetiltak

Arrangement

Nasjonalt seminar om evaluering av folkehelsetiltak

Seminaret vil belyse hva som kreves for å skape et større nasjonalt løft for å oppnå et bedre kunnskapsgrunnlag før folkehelsetiltak iverksettes.

Seminaret vil belyse hva som kreves for å skape et større nasjonalt løft for å oppnå et bedre kunnskapsgrunnlag før folkehelsetiltak iverksettes.


14. jun | 2022

11.15-16.00
Seminar
Hotel Christiania Teater i Oslo

Den 14. juni arrangerer Folkehelseinstituttet og Nasjonalt Kunnskapsprogram for
covid-19, i samarbeid med Universitetet i Bergen og Bergen Senter for Etikk og Prioritering, et nasjonalt seminar om evaluering av folkehelsetiltak. Det nasjonale seminaret er lagt til Hotel Christiania Teater i Oslo og vil samle opp mot 120 deltakere.

Under pandemien har spørsmål om smitteverntiltakenes effekter møtt stor offentlig interesse og debatt. Tiltakene har påvirket en rekke samfunnsområder, som for eksempel næringsliv og oppvekst og utdanning, men stor usikkerhet har hersket om effekter på kort og lang sikt. Manglende kunnskap om effekt har gjort det krevende for sentrale myndigheter å gjennomføre gode vurderinger av forholdsmessigheten mellom smitteverntiltakenes nytte og kostnader. Utfordringene som pandemien har belyst er også relevante for vurderinger av andre typer folkehelsetiltak som omfatter store deler av befolkningen.

 Dette nasjonale seminaret vil belyse hva som kreves for å skape et større nasjonalt løft for å oppnå et bedre og bredere kunnskapsgrunnlag før folkehelsetiltak iverksettes. Seminaret vil ta utgangspunkt i erfaringene til flere sektorer samt presentere innsikt fra tre store initiativ, i regi av Folkehelseinstituttet og Universitetet i Bergen, som har arbeidet aktivt med dette temaet.

​Vennligst kontakt  dersom du har spørsmål angående arrangementet.

Velkommen til nasjonalt seminar om evaluering av folkehelsetiltak