Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.
Lukk

Få varsel ved oppdateringer av «Næringsmiddelbårne infeksjoner og utbrudd i 2009»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte og slette din e-postadresse ved å følge lenke i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Næringsmiddelbårne infeksjoner og utbrudd i 2009

Oops, noe gikk galt...

... ta kontakt med nettredaksjon@fhi.no.

... last inn siden på nytt og prøv igjen.

Statistikk

Næringsmiddelbårne infeksjoner og utbrudd i 2009

Publisert Oppdatert

Rapporten beskriver forekomsten av de vanligste næringsmiddelbårne infeksjoner og utbrudd rapportert til Folkehelseinstituttet i 2009. Den inneholder en generell del om sykdommene og en beskrivelse av de meldte tilfellene og utbruddene i 2009. I tillegg setter den tilfellene registrert i 2009 inn i et historisk perspektiv.

Rapporten beskriver forekomsten av de vanligste næringsmiddelbårne infeksjoner og utbrudd rapportert til Folkehelseinstituttet i 2009. Den inneholder en generell del om sykdommene og en beskrivelse av de meldte tilfellene og utbruddene i 2009. I tillegg setter den tilfellene registrert i 2009 inn i et historisk perspektiv.


Sammendrag

Rapporten bygger på informasjon fra Meldingssystem for smittsomme sykdommer (MSIS), nettbasert system for utbruddsvarsling (Vesuv) og Nasjonale referanse- og overvåkingslaboratorier ved Folkehelseinstituttet.

 

 

Om publikasjonen

  • Utgitt: Mai 2010
  • Forfattere: K. Nygård, L. Vold, B. Tafjord Heier, T. Bruun og G. Kapperud.