Hopp til innhold

Søkeresultat

Viser  221  treff

Sorter etter:
|
Begrens søket
 1. Differensierte råd til risikogrupper

  FHI gjør regelmessig vurderinger basert på oppdatert kunnskap om de som har økt risiko for alvorlig forløp av covid-19. Aldersgrupper og underliggende sykdom har betydning for de oppdaterte rådene.

  Nyhet

  Publisert

 2. Råd og informasjon til risikogrupper og pårørende

  Råd og informasjon til risikogrupper og deres pårørende om koronaviruset (coronaviruset).

  Koronavirus - fakta, råd og tiltak

  Publisert Oppdatert

 3. Pneumokokk serotypedistribusjon blant risikogrupper

  I denne registerstudien vil vi kartlegge forandringer i systemisk pneumokokksykdom epidemiologi blant ulike risikogrupper over tid.

  Prosjekt

  Publisert Oppdatert

 4. Pneumokokkvaksine til risikogrupper

  Alle personer over 65 år eller som har en sykdom eller tilstand som gjør at de har høyere risiko for å få alvorlig pneumokokksykdom anbefales å ta pneumokokkvaksine.

  Artikkel

  Publisert

 5. Korona – Råd til risikogrupper

  Det er utarbeidet en tabell som viser hvordan rådene påvirkes av økt smittespredning i samfunnet generelt, eller økt spredning lokalt der man bor. Nedlastbar illustrasjon.

  Plakat

  Publisert Oppdatert

 6. Influensavaksine til risikogrupper

  For noen kan influensa gi alvorlige komplikasjoner. Personer i risikogruppene bør ta influensavaksine årlig. Helsegevinsten kan være stor om disse vaksinerer seg.

  Artikkel

  Publisert Oppdatert

 7. Influensavaksine - Informasjonskriv til personer i risikogruppene

  Informasjonsskriv om vaksine mot sesonginfluensa 2020–2021. Skrivet inneholder informasjon om risikogrupper og helsegevinster ved influensavaksinasjon. Skrivet er revidert for 2020-2021 sesongen.

  Informasjonsark

  Publisert Oppdatert

 8. Mal for tuberkulosekontrollprogram for kommunane i Sogn og Fjordane

  Tuberkulosekontrollprogrammet skal vere ein del av smittevernplanen til kommunar og regionale helseføretak. Det skal innehalde rutinar som skal sikre adekvat undersøking av blant anna risikogrupper.

  Skjema

  Publisert

 9. Personer i risikogruppene og helsepersonell anbefales den årlige influensavaksinen

  Koronapandemien endrer ikke anbefalingene for influensavaksinasjon. Det er de samme målgruppene som bør ta vaksine før vinterens influensautbrudd som det har vært tidligere sesonger.

  Nyhet

  Publisert

 10. Meningokokksykdom i Norge og anbefalinger for bruk av meningokokkvaksiner (Rapport 2014:5)

  Rapporten inneholder reviderte anbefalinger for bruk av meningokokkvaksiner i Norge. En arbeidsgruppe ved Folkehelseinstituttet har vurdert hvilke risikogrupper som bør anbefales meningokokkvaksine, hvilken vaksine som bør brukes til de ulike risikogruppene og hvor mange doser som trengs for primærvaksinasjon.

  Rapport

  Publisert Oppdatert