Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Sykdommene barnet ditt tilbys vaksiner mot»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Sykdommene barnet ditt tilbys vaksiner mot

Informasjonsark

Sykdommene barnet ditt tilbys vaksiner mot

Publisert Oppdatert

Plakat (A3) og informasjonsskriv (A4) med informasjon om hvilke vaksiner som inngår i barnevaksinasjonsprogrammet opp til 15 måneders alder.

PlakatA4-sykd-barnet-ditt-tilbys-vak.png

Plakaten og informasjonsskrivet er laget for å gi småbarnsforeldre en oversikt over barnevaksinasjons­programmet, og informere de om at finner mer informasjon om programmet på www.fhi.no/bvp.

Plakaten kan gjerne henges opp på legekontorer, helsestasjoner og andre relevante steder der småbarnsforeldre er i kontakt med helsevesenet.

Informasjonsskrivet kan deles ut til foreldre og foresatte, for eksempel ved hjemme­­besøk etter fødsel eller ved besøk på helsestasjonen

10.01.2023: Den tidligere brosjyren fra 2018 på bokmål, nynorsk og engelsk er erstattet av nedlastbare informasjonsskriv (A4) og plakater (A3) på de samme språkene.

03.05.2022: la til ukrainsk


Plakaten er tilgjengelig på bokmål, nynorsk og engelsk, mens informasjonsskrivet finnes på bokmål, nynorsk, engelsk, arabisk, fransk, polsk, russisk, somalisk, spansk, ukrainsk og urdu.

    Om trykksaken

  • Utgitt: 06/2018, revidert 01/2023
  • Av: Folkehelseinstituttet