Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Informasjon fra Folkehelseinstituttet vedrørende videre vaksinasjon av personer som har fått første dose AstraZeneca-vaksine (Vaxzevria)»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Informasjon fra Folkehelseinstituttet vedrørende videre vaksinasjon av personer som har fått første dose AstraZeneca-vaksine (Vaxzevria)

Brev

Informasjon fra Folkehelseinstituttet vedrørende videre vaksinasjon av personer som har fått første dose AstraZeneca-vaksine (Vaxzevria)

Publisert

Informasjonsbrev til FHIs samarbeidspartnere.


Regjeringen har i dag (23. april 2021) besluttet å følge Folkehelseinstituttet sin anbefaling om at alle som har fått første dose med AstraZeneca-vaksine vil få tilbud om videre vaksinering med mRNA-vaksine.

Vedlagt er et informasjonsbrev til de som har fått første dose av AstraZeneca-vaksinen (Vaxzevria). Vennligst påse at dette informasjonsbrevet videreformidles til alle som har fått dose 1.


    Om trykksaken

  • Utgitt: 23. april 2021