Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Informasjonsbrev nr. 5 om koronavaksinasjonsprogrammet - Ny veileder for koronavaksinasjon»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Informasjonsbrev nr. 5 om koronavaksinasjonsprogrammet - Ny veileder for koronavaksinasjon

Brev

Informasjonsbrev nr. 5 om koronavaksinasjonsprogrammet - Ny veileder for koronavaksinasjon

Publisert

Koronavaksinasjonsveileder for kommuner og helseforetak inneholder én generell del, én del som omhandler vaksinasjon i kommunene, og én om vaksinasjon i spesialisthelsetjenesten. De to siste delene inneholder hver sin tiltaksplan.


Brevet ble sendt ut 3.12.2020 og inneholder informasjon om:

Ny veileder for kommuner og helseforetak

Koronavaksinasjonsveilederen for kommuner og helseforetak er delt i tre deler; én generell del (lovgrunnlag, ansvarsforhold og rollefordeling, samt lenker til mer informasjon om koronavaksinasjonsprogrammet og koronavaksinene), én del som omhandler vaksinasjon i kommunene, og én om vaksinasjon i spesialisthelsetjenesten. De to siste delene inneholder hver sin tiltaksplan i form av en tabell med oppgaver til de ulike fasene.

Spørreundersøkelse

Nasjonalt vaksinasjonsregister SYSVAK har i samarbeid med Norsk helsenett (NHN) nylig sendt ut en spørreundersøkelse til alle kommuner og helseforetak som skal kartlegge hvilke planer de ulike virksomheter har i forbindelse med forberedelse til koronavaksinasjon.

 


    Om trykksaken

  • Utgitt: 03.12.2020