Hopp til innhold

Få varsel ved oppdateringer av «Mål og strategi for implementering av maskinlæring i kunnskapsoppsummeringer i klynge for vurdering av tiltak 2021- 2022»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Mål og strategi for implementering av maskinlæring i kunnskapsoppsummeringer i klynge for vurdering av tiltak 2021- 2022

Rapport

Mål og strategi for implementering av maskinlæring i kunnskapsoppsummeringer i klynge for vurdering av tiltak 2021- 2022

Publisert

Rapporten beskriver forslag til en strategisk tilnærming for å møte behovet for ytterligere bruk av maskinlæring i metodevurderinger, systematiske oversikter, og andre typer kunnskapsoppsummeringer.

Forside rapporter Mål maskin.jpg

Rapporten beskriver forslag til en strategisk tilnærming for å møte behovet for ytterligere bruk av maskinlæring i metodevurderinger, systematiske oversikter, og andre typer kunnskapsoppsummeringer.


Kan lastes ned som PDF. På engelsk. Hovedbudskap på norsk

Om rapporten

  • Utgitt: 2021
  • Av: Folkehelseinstituttet
  • Forfattere: Muller AE, Ames H, Himmels J, Jardim PJ, Nguyen L, Rose C, Van De Velde S.
  • ISBN elektronisk: 978-82-8406-234-1

Hovedbudskap

Et lag i Klynge for vurdering av tiltak, Område for helsetjenester ved Folkehelseinstituttet undersøkte i 2020-2021 bruken av maskinlæring i kunnskapsoppsummeringer. En del av arbeidet var å utforme et overordnet mål og en strategi for å kunne oppskalere maskinlæring i framtida.

Denne rapporten beskriver lagets forslag til en strategisk tilnærming for å møte behovet for ytterligere bruk av maskinlæring i metodevurderinger, systematiske oversikter, og andre typer kunnskapsoppsummeringer. Vi forslår en visjon og flere mål, samt en ny og fleksibel lagstruktur. Vi beskriver nøkkelaktiviteter når det gjelder innovasjon, evaluering, og implementering, og presenterer en risikovurdering som kan støtte framtidig oppstart av et nytt maskinlæringslag.

Rapporten ble først publisert 11.8.2021.

PDF-fil ble fjernet 17.8.2021, og teksten "Rapporten er midlertidig fjernet for å redigere bl.a. forord og hovedbudskap. Oppdatert rapport vil være tilgjengelig i tidlig september" ble lagt på publikasjonssiden.

Ny PDF-fil publisert 3.9.2021.