Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Beskjed om smitterisiko»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Beskjed om smitterisiko

Artikkel

Beskjed om smitterisiko

Du har vore i nærleiken av ein person som er bekrefta smitta med koronavirus, men du treng ikkje lenger gjere noko spesielt med mindre du har nyoppståtte luftveissymptom.

Du har vore i nærleiken av ein person som er bekrefta smitta med koronavirus, men du treng ikkje lenger gjere noko spesielt med mindre du har nyoppståtte luftveissymptom.


Hvis du har nyoppståtte luftveissymptom, bli heime frå jobb/skule/barnehage.

Du treng ikkjelenger å gi beskjed om smitte i Smittestopp. Informasjon om kva du kan gjere dersom du har testa positivt finn du på sida vår for Nyoppståtte luftveissymptomer, testing for covid-19 og positiv test.

Behold gjerne Smittestopp på telefonen, slik at du raskt kan ta han i bruk ved nye anbefalingar. Vi held fram driften av appen inntil vidare, slik at han er klar for nye smittebølger.

Historikk

24.03.2022: Oppdatert informasjon om at du ikkje lenger treng å gjere noko spesielt dersom du får beskjed om smitte i appen.

27.01.2022: Lagt til at du må ha teke positiv test på teststasjon for å gi beskjed om smitte i appen.

20.12.2021: Fjerna tekst om at du bør ta test så fort som mogleg dersom du er uvaksinert.