Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Informasjonsplakat til kunder om smitteverntiltak i forbindelse med covid-19-epidemien - arkivert»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Informasjonsplakat til kunder om smitteverntiltak i forbindelse med covid-19-epidemien - arkivert

Plakat

Informasjonsplakat til kunder om smitteverntiltak i forbindelse med covid-19-epidemien - arkivert

Publisert Oppdatert

Plakaten er ment til bruk for virksomheter som har gjennomgått Folkehelseinstituttets smittevernkurs for virksomheter som tilbyr frisør-, hudpleie-, tatoverings- og hulltakingstjenester mv.


Det har kommet nye krav til smittevernfaglig forsvarlig drift for virksomheter som tilbyr frisør-, hudpleie-, tatoverings- og hulltakingstjenester mv. i forbindelse med covi-19-epidemien. Plakaten er ment til bruk for virksomheter som har gjennomgått Folkehelseinstituttets smittevernkurs for virksomheter som tilbyr frisør-, hudpleie-, tatoverings- og hulltakingstjenester mv.

Plakaten er tilgjengelig både som trykkversjoner (roll-up, A3 og A4) og til bruk for utskrift (A3 og A4). Plakaten er ment til bruk i mottaksområdet i lokalet for å informere kundene om hva de kan bidra med for å forebygge smitte.

12.02.2022: Arkivert


    Om trykksaken

  • Utgitt: 2020
  • Av: Folkehelseinstituttet