Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Bestilling av COVID-19 Vaccine Janssen»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Bestilling av COVID-19 Vaccine Janssen

Nyhet

Bestilling av COVID-19 Vaccine Janssen

På grunn av risiko for alvorlige bivirkninger brukes ikke Janssen-vaksinen i det norske koronavaksinasjonsprogrammet. Regjeringen har besluttet at det skal være mulig å ta vaksinen utenom programmet.

På grunn av risiko for alvorlige bivirkninger brukes ikke Janssen-vaksinen i det norske koronavaksinasjonsprogrammet. Regjeringen har besluttet at det skal være mulig å ta vaksinen utenom programmet.


Denne nyheten er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

COVID-19 Vaccine Janssen er et reseptpliktig legemiddel som må rekvireres av lege. Legen må vurdere om det foreligger en positiv nytte-/risikovurdering for den enkelte som ønsker COVID-19 Vaccine Janssen - se Koronavaksine utenfor vaksinasjonsprogrammet (Helsedirektoratet)

  • Leger som ønsker å tilby COVID-19 Vaccine Janssen bestiller vaksinen via Folkehelseinstituttets nettbaserte bestillingsløsning for vaksiner. Søk fram COVID-19 Vaccine Janssen via søk, eller bruk venstremenyen (Handle - Øvrige vaksiner – Korona).
  • For å logge inn og bestille vaksiner må man være registrert som kunde. Spørsmål om tilgang kan rettes til . Opprettelse av nye kunder vil ta noe ekstra tid.
  • Hvert hetteglass med COVID-19 Vaccine Janssen gir 5 doser. Vaksinen foreligger i pakning på 10 hetteglass (50 doser). Denne pakningen har leveringstid 2-4 dager.
  • Det er også mulig å bestille enkelthetteglass (5 doser). På grunn av ompakking vil det være lengre leveringstid enn på den store pakningen. Enkelthetteglassene sendes ut på torsdager, og må bestilles senest torsdagen i forveien.
  • Vi gjør oppmerksom på at det kan bes om innsyn i våre bestillingslister, da FHI er et offentlig organ som er underlagt offentleglova og våre bestillingslister dermed vil utgjøre offentlige saksdokumenter

Mer informasjon: