Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Over 100 000 har fått koronavaksine»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Over 100 000 har fått koronavaksine

Nyhet

Over 100 000 har fått koronavaksine

Oppdaterte tall fra Nasjonalt vaksinasjonsregister SYSVAK frem til 29. januar viser at det er satt til sammen 116 385 doser med koronavaksine.

Oppdaterte tall fra Nasjonalt vaksinasjonsregister SYSVAK frem til 29. januar viser at det er satt til sammen 116 385 doser med koronavaksine.


Denne nyheten er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

Blant de vaksinerte har 100 343 personer fått 1. dose, og 16 042 personer har fått 2. dose med koronavaksine.

– Det er gledelig at flere enn 100 000 innbyggere i Norge nå har fått vaksine og at en del også har fått andre dose. Dette er begynnelsen på veien tilbake til normalen, sier Camilla Stoltenberg direktør ved Folkehelseinstituttet.

Mer detaljert statistikk

Den aller første dosen av koronavaksinen Comirnaty (BioNTech og Pfizer) ble satt 27. desember 2020, og vaksinen fra Moderna ble tilgjengelig 12. januar 2021.

Siden 6. januar har FHI publisert daglige oppdateringer av vaksinasjonsstatistikk fra SYSVAK som viser antall registrerte vaksinerte med første og andre dose på fylkes- og kommunenivå. Fra og med 25. januar publiseres også statistikk over antall vaksinasjoner fordelt i aldersgrupper og mellom kjønn.