Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «FHI vurderer risiko rundt vaksinedistribusjon»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • FHI vurderer risiko rundt vaksinedistribusjon

Nyhet

FHI vurderer risiko rundt vaksinedistribusjon

FHI vurderer risikoen rundt distribusjonen av vaksiner på nytt etter at kontaktinformasjon på mottakere lå ute på nett fra onsdag ettermiddag til torsdag morgen.

FHI vurderer risikoen rundt distribusjonen av vaksiner på nytt etter at kontaktinformasjon på mottakere lå ute på nett fra onsdag ettermiddag til torsdag morgen.


Denne nyheten er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

Onsdag ettermiddag publiserte FHI en oversikt over hvilke kommuner som mottar vaksine de nærmeste dagene. I to av dokumentene som ble lagt ut, lå det også i en skjult arkfane i Excel-dokumentet kontaktinformasjon til representanter for de ulike mottakerne med e-postadresser og mobiltelefonnummer.  

– Dette er informasjon som av sikkerhetshensyn ikke skulle ligget ute, og den ble fjernet torsdag formiddag fra nettsidene, sier leder for koronavaksinasjonsprogrammet Geir Bukholm. 

FHI gjennomfører nå en ny risikovurdering rundt distribusjonen av vaksinene i samråd med ulike berørte parter. 

  Distribusjonen av vaksinene fortsetter i utgangspunktet som normalt, men det kan være aktuelt med styrket sikkerhet på ulike punkter eller annet. Vi har ingen ytterligere kommentarer til sikkerheten rundt distribusjonen av vaksinene, sier Geir Bukholm i FHI.