Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Over 200.000 koronavaksinasjoner»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Over 200.000 koronavaksinasjoner

Nyhet

Over 200.000 koronavaksinasjoner

Fram til 8. februar er det er satt til sammen 218.015 doser med koronavaksine, viser oppdaterte tall fra Nasjonalt vaksinasjonsregister SYSVAK.

Fram til 8. februar er det er satt til sammen 218.015 doser med koronavaksine, viser oppdaterte tall fra Nasjonalt vaksinasjonsregister SYSVAK.


Denne nyheten er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

Blant de vaksinerte har 172.897 personer fått 1. dose, og 45.118 personer har fått 2. dose med koronavaksine.

– Vi er godt fornøyd med innsatsen til de som vaksinerer, og vi ser at kravet til elektronisk registrering etterleves, sier avdelingsdirektør Karianne Johansen ved Folkehelseinstituttet.

Mer detaljert statistikk

Den aller første dosen av koronavaksinen Comirnaty (fra BioNTech og Pfizer) ble satt 27. desember 2020, og vaksinen fra Moderna ble tilgjengelig 12. januar 2021. Nå har også de første dosene med vaksinen fra AstraZeneca ankommet Norge.

– Nå som det er tre ulike koronavaksiner i bruk, er det veldig viktig at de som registrerer i SYSVAK og i pasientjournal er oppmerksomme på å bruke riktig vaksinekode, sier Karianne Johansen.

Hun understreker at hver koronavaksine har sin egen unike SYSVAK-kode.

Daglig statistikkoppdatering

FHI publiserer daglige oppdateringer av vaksinasjonsstatistikk fra SYSVAK. Den viser antall registrerte vaksinerte med første og andre dose på fylkes- og kommunenivå, samt antall vaksinasjoner fordelt i aldersgrupper og mellom kjønn.