Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Norske borgere som takker ja til assistert retur fra Kina i regi av Utenriksdepartementet (UD)»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Norske borgere som takker ja til assistert retur fra Kina i regi av Utenriksdepartementet (UD)

Nyhet

Norske borgere som takker ja til assistert retur fra Kina i regi av Utenriksdepartementet (UD)

Personer som ønsker assistanse fra UD for til å komme hjem til Norge fra Kina blir fulgt opp av lokalt helsevesen etter gjeldende råd fra Folkehelseinstituttet.

Personer som ønsker assistanse fra UD for til å komme hjem til Norge fra Kina blir fulgt opp av lokalt helsevesen etter gjeldende råd fra Folkehelseinstituttet.


Denne nyheten er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

I tiden fremover vil det kunne komme flere nordmenn hjem fra Kina. Utenriksdepartementet har tilbudt konsulær bistand og lagt til rette for assistert utreise fra Wuhan for de som har ønsket dette.

Oppfølgingen under selve reisen vil være koordinert med andre lands myndigheter.

– Ved ankomst til Norge, vil den enkelte bli fulgt opp av lokalt helsevesen etter de rådene vi har gitt til helsetjenesten, og oppfølgingen av den enkelte vil være individuelt  tilpasset, sier avdelingsdirektør for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet, Line Vold.