Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Ytterligere to personer har testet positivt på koronavirus»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Ytterligere to personer har testet positivt på koronavirus

Nyhet

Ytterligere to personer har testet positivt på koronavirus

Folkehelseinstituttet (FHI) har i dag fått informasjon om at to nye personer har testet positivt på koronavirus. Ingen av dem er alvorlig syke.

Folkehelseinstituttet (FHI) har i dag fått informasjon om at to nye personer har testet positivt på koronavirus. Ingen av dem er alvorlig syke.


Denne nyheten er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

Prøvene er analysert ved Oslo universitetssykehus og Haukeland universitetssykehus. Prøvene er sendt til Folkehelseinstituttet for bekreftelse.

Begge personene har tilknytning til utbruddet i Italia, og er bosatt i henholdsvis Oslo og Bergen. De er hjemmeisolert og følges opp av lokal helsetjeneste i sine respektive kommuner.

Kartlegging av kontakter pågår. Disse vil bli fulgt opp individuelt av lokalt helsevesen i henhold til gjeldende rutiner.

FHI gir råd og bistår kommunene med videre oppfølging. 

Oppdatering: Den 29. februar er det meldt om ett nytt tilfelle, totalt 7 personer med covid-19-sykdom i Norge.

– Vi regner med å få flere enkelttilfeller i Norge etter reise i utlandet. Vi kan også få enkelttilfeller som blir smittet i Norge, men der smitten kan spores til utlandet. Dette betyr imidlertid ikke at vi nå har en pågående smittespredning i landet, sier områdedirektør Geir Bukholm ved Folkehelseinstituttet.