Hopp til innhold
Historisk arkiv: Dette innholdet er arkivert og blir ikke oppdatert.

Få varsel ved oppdateringer av «Publisering av informasjon om offentlig kommunikasjon hvor personer kan ha blitt utsatt for covid-19»

Hvor ofte ønsker du å motta varsler fra fhi.no? (Gjelder alle dine varsler)
Ønsker du også varsler om:

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.
Les mer om personvern på fhi.no

Du har meldt deg på nyhetsvarsel for:

  • Publisering av informasjon om offentlig kommunikasjon hvor personer kan ha blitt utsatt for covid-19

Nyhet

Publisering av informasjon om offentlig kommunikasjon hvor personer kan ha blitt utsatt for covid-19

Fra onsdag 12. august 2020 vil Folkehelseinstituttet publisere informasjon om offentlig kommunikasjon hvor personer kan ha blitt utsatt for covid-19.

Fra onsdag 12. august 2020 vil Folkehelseinstituttet publisere informasjon om offentlig kommunikasjon hvor personer kan ha blitt utsatt for covid-19.


Denne nyheten er eldre enn 30 dager og informasjonen kan være utdatert
Ta meg til forsiden

Folkehelseinstituttet arbeider sammen med kommunene med å smittespore rundt hvert enkelt covid-19 tilfelle. Smittesporing er ressurskrevende arbeid og smittesporingstiltakene er viktige for å begrense spredningen av covid-19. Smitteverneffekten er høyest når nærkontakter identifiseres og smittesporingstiltakene iverksettes så tidlig som mulig.

Basert på erfaring fra Norge og andre land, anses smitterisikoen som lav for andre passasjerer. Ved enkelte reiser, både fra utland og innland kan det ta lengre tid å innhente de nødvendige opplysningene for å kunne identifisere og kontakte alle mulige eksponerte. For noen reiser vil det ikke være mulig å identifisere og kontakte alle som kan ha vært utsatt for smitte.

Folkehelseinstituttet får varsler om personer påvist med covid-19 som har reist med offentlig kommunikasjon. Folkehelseinstituttet vil fremover offentliggjøre informasjon om tid og sted for avganger der personer smitteførende med covid-19 har vært om bord.

Informasjon vil bli oppdatert på denne siden.